català
castellano

Contador gratis
Musikhaus Thomann Linkpartner
ARRANJAMENTS - Quan ens compres un arranjament tens un servei de post-venda de per vida. Imagina que        canvies de cantant i necessites pujar un to el tema, això és gratuït tantes vegades com siguin necessàries.  Si perds els papers, t'enviem un altre joc de còpies totalment gratuït. Si decideixes ampliar l'orquestra i posar un saxo i una trompeta més, per exemple, només et cobrarem el que costi re-arranjar el tema. Es a dir, que el tema que has comprat sempre et farà servei. A més, nosaltres guardem un arxiu de tots els clients i tot el que han comprat, per a poder recuperar material extraviat o fer ampliacions d'orquestra etc.
                       El preu mig per tema es de vuitanta euros (80,.€) però pensem que és millor que ens enviïs l'original i ajustarem el preu al valor que nosaltres pensem que te.
                       No posem cap llistat del que tenim fet, perquè seria el mateix que vendre els temes que em fet per altres, i la nostra política es que tot hom conservi els seus temes personalitzats.
                       Et deixem aquí un exemple de la nostra feina.

PLAYBACKS I SINTONIES - Tot tipus  d'audio per cantants, himnes, sintonies, projectes de fi de curs, música original per video-reportatges, acompanyaments a piano per estudiants de música, etc. Demana presupost.

       Aqui en tens una mostra.
MICHAEL BUBLE - COME FLY WITH ME
HIMNE ANIVERSARI ESCOLA I.E.S.
JOAN ARDÈVOL (CAMBRILS)
JOROBADO DE NOTRE DAME 
BELLS OF NOTRE DAME
EL REY LEON
CIRCLE UNDERSCORE
NEXT TO NORMAL
MAKE UP YOUR MIND
SAFRI DUO
SAMB ADAGIO
OLGA TAÑON
SERPIENTE MALA
ACOMP. CLAVE
BOCCHERINI Menuet per Clave i dos cellos